תזונה בפרקטיקה קלינית E3

מאת כץ

נכתב על-ידי אחד מהסמכויות החשובות ביותר לרפואה מונעת באמריקה, 'תזונה בפרקטיקה קלינית' הוא ספר מעשי, מקיף ומבוסס ראיות אשר כל קלינאי צריך בכדי להציע למטופלים ייעוץ דיאטטי יעיל והולם. כל פרק מסוכם עם הנחיות תמציתיות לייעוץ וטיפול, בהסתמך על קונסנזוס ומשקל הראיות. הנספחים כוללים נוסחאות רלוונטיות לקלינאים, טבלאות מידע על נוטריאנטים, תוכניות ארוחה ספציפות למטופלים, ומקורות מודפסים ומקוונים לקלינאים ולמטופלים. סיקור מורחב על פרוביוטיקה, השפעות בריאותיות של סויה, ונושאים נוספים אשר הופקו מניתוח קפדני של הספרות המפורסמת. פרק חדש על עיבוד מזון. פרק חדש על מזון פונקציונלי. פרק חדש על מערכות פרופיל תזונתי. ופרקים קצרים אשר נכתבו למען הקלינאי העסוק הצריך מידע מעשי שניתן לפעול לפיו.

לפרטים נוספים אודות "תזונה בפרקטיקה קלינית" ולרכישה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דומים

ספרי רפואה באנגלית